Fantastische autovakantie østlandet ⏩ Ustedalen

Prijs (per persoon)€480,-€738,- -35%
Vertrek opMaandag 1 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Geilo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Ustedalen, Geilo ➡️ € 480,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Fantastische autovakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op maandag 1 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Ustedalen

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Ustedalen. Moderne en luxe appartementen, Uitslapen op nieuwe bedden, Ontdek de Hardangervidda te voet, Midden in de Noorse natuur, Oorverdovende stilte, Met z'n allen naar het klimbos & inclusief transfers.. Klimmen in het Klimbos, met de lift de berg op en met de mountainbike naar beneden, een flinke wandeling in nationaal park Hallingskarvet of op zoek naar rendieren op Noorwegens grootste hoogvlakte, de Hardangervidda; in Geilo zijn de mogelijkheden te over. De appartementen zijn modern ingericht en liggen in een bijgebouw op circa 50 meter van de ingang van het hotel.

Fantastische autovakantie østlandet ⏩ Ustedalen
Fantastische autovakantie østlandet ⏩ Ustedalen
Fantastische autovakantie østlandet ⏩ Ustedalen
Fantastische autovakantie østlandet ⏩ Ustedalen

Vakantie highlights

  • Moderne en luxe appartementen, Uitslapen op nieuwe bedden, Ontdek de Hardangervidda te voet, Midden in de Noorse natuur, Oorverdovende stilte, Met z'n allen naar het klimbos & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Skistalling,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!