Korting vakantie østlandet ⏩ Kjolen Hotell Trysil

Prijs (per persoon)€421,-€628,- -33%
Vertrek opDonderdag 10 maart 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  østby
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Kjolen Hotell Trysil, østby ➡️ € 421,- per persoon ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Korting vakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op donderdag 10 maart 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Kjolen Hotell Trysil

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Kjolen Hotell Trysil. Ontdek Noorwegen, Rustig gelegen, Veel uitwijkmogelijkheden voor skiën, Langlaufen vanaf het hotel, Goed onderhouden kamers, Heerlijk dineren & inclusief transfers.. Het Kjolen Hotell Trysil ligt direct aan vele kilometers langlaufloipes en in de omgeving zijn binnen redelijke afstand nog veel meer kilometers te vinden. Alleen op Trysilfjellet ligt al 100 km aan loipes. Trysilfjellet is tevens het grootste skigebied van Noorwegen, waar je heerlijke afdalingen kan maken; in de winter ligt hier altijd sneeuw, al vanaf de eerste meter! Er is ook een apart snowboard gedeelte. Vanuit het hotel kun je niet alleen skiën op Trysilfjellet, maar ook Fulufjellet en de gebieden in Zweden (Stöten en Hundfjället) liggen op ca. 18 25 minuten afstand. De wegen zijn goed begaanbaar dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je ski uitrustig kun je veilig opbergen in de skiberging in het souterrain, waar je tevens je schoenen en kleding kunt drogen, zodat je de volgende dag gewoon weer opnieuw kunt beginnen als je klaar bent met je ontbijt. 's Avonds kun je gezellig wat drinken in de bar en natuurlijk ben je van harte welkom in het inpandige à la carte restaurant.

Korting vakantie østlandet ⏩ Kjolen Hotell Trysil
Korting vakantie østlandet ⏩ Kjolen Hotell Trysil
Korting vakantie østlandet ⏩ Kjolen Hotell Trysil
Korting vakantie østlandet ⏩ Kjolen Hotell Trysil

Vakantie highlights

  • Ontdek Noorwegen, Rustig gelegen, Veel uitwijkmogelijkheden voor skiën, Langlaufen vanaf het hotel, Goed onderhouden kamers, Heerlijk dineren & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin
  • Skistalling,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 10 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!