Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland ⏩ Hilton The Hague 5 Dagen €465,-

Prijs (per persoon)€465,-€845,- -45%
Vertrek opZaterdag 14 januari 2023
Verblijf5 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Zuid Holland »  Den Haag
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Aanbieding autovakantie Nederland ➡️ 5 Dagen in Hilton The Hague, Den Haag € 465,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland - Nederland met vertrek op zaterdag 14 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Hilton The Hague

5-daagse Autovakantie naar Zuid Holland bij Hilton The Hague. Inclusief ontbijt en diner!, Chique winkelstraat om de hoek, In stijl dineren in restaurant Pearl, Het mooiste stukje Den haag, Sprankelende cocktails in Bar SPARK, Goede uitvalsbasis voor museumbezoek. Denk je aan Den Haag, dan denk je aan de rijke historie van de stad. Maar ook aan klasse en dat vind je allemaal terug bij het Hilton hotel. Het hotel is centraal gelegen. Vanuit het hotel loop je direct de meest chique winkelstraat binnen, 't Noordeinde. Geheel in stijl van de grandeur van deze stad drink je een cocktail met live muziek in een gezellige bar. Het hotel beschikt over een restaurant vernoemd naar een schilderij van Vermeer. Kortom je verblijf in dit hotel is er een van totale klasse!

Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland ⏩ Hilton The Hague 5 Dagen  €465,-
Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland ⏩ Hilton The Hague 5 Dagen  €465,-
Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland ⏩ Hilton The Hague 5 Dagen  €465,-
Last minute aanbieding autovakantie Zuid Holland ⏩ Hilton The Hague 5 Dagen  €465,-

Vakantie highlights

  • Inclusief ontbijt en diner!, Chique winkelstraat om de hoek, In stijl dineren in restaurant Pearl, Het mooiste stukje Den haag, Sprankelende cocktails in Bar SPARK, Goede uitvalsbasis voor museumbezoek

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 14 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!