Last minute vakantie Zuid-Holland 🚗️ Best Western Gouda

Prijs (p/p)€191,-€233,- -18%
Vertrek opZaterdag 20 maart 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Zuid-Holland »  Gouda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in Best Western Gouda, Gouda ⏩ € 191,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Zuid-Holland - Nederland met vertrek op zaterdag 20 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Best Western Gouda

Prachtig gelegen aan de Gouwe gracht, net buiten het historische centrum van Gouda, vind je Best Western City Hotel Gouda. Het hotel heeft een bijzonder interieur. Je vind er een moderne inrichting met oude details uit de rijke geschiedenis van Gouda. Tijd om die geschiedenis te gaan ontdekken in de stad. Trek je sneakers aan en wandel het centrum in. Als eerste loop je natuurlijk naar de Markt om het Oude Stadhuys te bewonderen. Neem een stukje kaas, koop een stroopwafel en je proeft Gouda letterlijk en figuurlijk. Hoe langer je rond loopt, hoe meer unieke plekjes je zult tegenkomen. Terug in het hotel geniet je van je ruime en vooral luxe kamer. Maar voordat je naar je kamer gaat, hang je natuurlijk nog even aan de bar met een glas koud bier of een goede wijn..

Last minute vakantie Zuid-Holland 🚗️ Best Western Gouda
Last minute vakantie Zuid-Holland 🚗️ Best Western Gouda
Last minute vakantie Zuid-Holland 🚗️ Best Western Gouda
Last minute vakantie Zuid-Holland 🚗️ Best Western Gouda

Faciliteiten accommodatie

  • Modern hotel in Gouda
  • Aan de Gouwe gracht
  • Vlak bij historisch centrum
  • Stad van de kaas en stroopwafels
  • Vriendelijk personeel
  • Ruime kamer en goede bedden

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 20 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!