Korting autovakantie Zuid-holland ⏩ Amrath Grand Kurhaus

Prijs (per persoon)€942,-€1121,- -16%
Vertrek opWoensdag 27 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Zuid-holland »  Scheveningen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Nederland ➡️ 8 Dagen logies in Amrath Grand Kurhaus, Scheveningen ➡️ € 942,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 5 sterren hotel ➡️ Korting autovakantie Zuid-holland - Nederland met vertrek op woensdag 27 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Amrath Grand Kurhaus

8 daagse autovakantie naar Amrath Grand Kurhaus in scheveningen, nederland. Grand Amrâth Kurhaus is een historisch en iconisch 5-sterrenhotel gelegen direct aan de boulevard van Scheveningen. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje in het restaurant met uitzicht op zee. Na Scheveningen en omgeving te hebben ontdekt zoek je de ontspanning op in het spa en beauty center van het Kurhaus waar je bijvoorbeeld een paar baantjes kunt trekken in het binnenzwembad of gebruik maakt van de fijne sauna. Geniet in de avond van een lekkere visgerechten op het terras en eindig de dag met een drankje in een van de leuke bars op de boulevard. Een luxuese verblijft in eigen land gegarandeerd!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 27 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-06-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!