Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ 't Zwaantje Callantsoog

Prijs (per persoon)€104,-€153,- -32%
Vertrek opMaandag 1 november 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-Holland »  Callantsoog
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in 't Zwaantje Callantsoog, Callantsoog ⏩ € 104,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Goedkope autovakantie Noord-Holland - Nederland met vertrek op maandag 1 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

't Zwaantje Callantsoog

Even lekker een weekendje uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust doe je bij Hotel 't Zwaantje. Het hotel ligt in het dorp Callantsoog. Heb je een oogje op dit hotel? Dat is goed voor te stellen, want na een wandeling van slechts 10 minuten door de duinen sta je al op het strand. Wie wil dat nou niet? Ga je zonnen, wandelen, zwemmen? Of toch de natuur in? Natuurgebied het Zwanenwater ligt vlakbij en de entreetickets verkrijg je gemakkelijk in het hotel. In dit beschermde gebied van Natuurmonumenten spot je onder andere de twee grootste duinmeren van West-Europa. Wat je hier aantreft verandert per dag. In juni zie je duizenden bloeiende orchideeën en wat de andere seizoenen brengen is aan jou om te gaan ontdekken. Als je kiest voor een verblijf in Hotel 't Zwaantje ben je ook nog eens verantwoord bezig. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ 't Zwaantje Callantsoog
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ 't Zwaantje Callantsoog
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ 't Zwaantje Callantsoog
Goedkope autovakantie Noord-Holland 🚗️ 't Zwaantje Callantsoog

Faciliteiten accommodatie

  • Duurzaam hotel in Callantsoog
  • Ontdek het Zwanenwater
  • Vlak bij het strand en de duinen
  • Goede prijs kwaliteitverhouding
  • Bezoek Alkmaar
  • Fietsen door de natuur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!