Last minute vakantie Noord Holland ⏩ Spaander

Prijs (per persoon)€281,-€375,- -25%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord Holland »  Volendam
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Spaander, Volendam ➡️ € 281,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Noord Holland - Nederland met vertrek op maandag 28 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Spaander

8-daagse Autovakantie naar Noord Holland bij Spaander. Hotel uit 1881, In het hart van Volendam, Ontspan in zwembad en sauna, Bekijk kunst in het hotel, Ligt aan de boulevard, Comfortabele kamers. Ingesloten tussen het schilderachtige IJsselmeer en de befaamde Volendammer dijk ligt het wereldberoemde Hotel Spaander. Binnen de deuren van dit monumentale pand vormen een sfeervolle historische ambiance en hedendaags comfort een perfecte harmonie. Niet alleen het klassieke pand, maar ook de meer dan duizend 19 eeuwse schilderijen vertellen u verhalen uit lang vervlogen tijden.

Last minute vakantie Noord Holland ⏩ Spaander
Last minute vakantie Noord Holland ⏩ Spaander
Last minute vakantie Noord Holland ⏩ Spaander
Last minute vakantie Noord Holland ⏩ Spaander

Vakantie highlights

  • Hotel uit 1881, In het hart van Volendam, Ontspan in zwembad en sauna, Bekijk kunst in het hotel, Ligt aan de boulevard, Comfortabele kamers

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!