Last minute vakantie Noord-holland 🚗️ Ibis Budget Amsterdam City South

Prijs (per persoon)€344,-€649,- -47%
Vertrek opWoensdag 1 september 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-holland »  Amstelveen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in Ibis Budget Amsterdam City South, Amstelveen ⏩ € 344,- per persoon ⏩ Verblijf in 2 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Noord-holland - Nederland met vertrek op woensdag 1 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Ibis Budget Amsterdam City South

8 daagse autovakantie naar Ibis Budget Amsterdam City South in amstelveen, nederland. Ibis Budget Amsterdam City South is een budget 2-sterren hotel in Amstelveen. Het hotel behoort tot de welbekende Accor keten. Het hotel is de perfecte uitgaansbasis om het fantastische Amsterdam te ontdekken! Kies je liever voor de auto of voor het openbaar vervoer? Met beide opties ben je vanaf dit hotel binnen no-time in het gezellige centrum van Amsterdam. Eenmaal terug in het hotel kun je een potje tafelvoetballen in de game room of ga je ontspannen in je eigen comfortabele kamer. Boek jouw vakantie naar Ibis Budget Amsterdam City South en geniet van een heerlijk weekje weg in Nederland!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-08-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!