Last minute autovakantie Noord Holland ⏩ Amrath Hotel Lapershoek

Prijs€490,-€653,- -25%
Vertrek opDinsdag 3 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Nederland »  Noord Holland »  Hilversum
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Amrath Hotel Lapershoek, Hilversum ➡️ € 490,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren villa ➡️ Last minute autovakantie Noord Holland - Nederland met vertrek op dinsdag 3 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Amrath Hotel Lapershoek

8-daagse Autovakantie naar Noord Holland bij Amrath Hotel Lapershoek. Aan de rand van Hilversum, Bosrijke omgeving, Heerlijk ontbijtbuffet, Utrechtse Heuvelrug vlakbij, Stijlvol dineren in het restaurant, Tip: bezoek Beeld en Geluid. Als je in Amrâth Hotel Lapershoek slaapt dan slaap je letterlijk in het hart van Nederland. Het hotel, gevestigd in een villa, ligt aan de rand van Hilversum in een groene, bosrijke omgeving. Je wandelt of fietst daardoor ook zo Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug in. Heerlijk om hier een paar mooie tochten te maken. Onze tip is om ook een bezoek te brengen aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Laat je meenemen in de geschiedenis van radio en televisie. Je dagen beginnen goed met het heerlijk uitgebreide ontbijtbuffet dat elke ochtend voor je klaarstaat. En 's avonds kun je stijlvol dineren in het restaurant waar mooie seizoensgebonden gerechten worden geserveerd.

Last minute autovakantie Noord Holland ⏩ Amrath Hotel Lapershoek
Last minute autovakantie Noord Holland ⏩ Amrath Hotel Lapershoek
Last minute autovakantie Noord Holland ⏩ Amrath Hotel Lapershoek

Vakantie highlights

  • Aan de rand van Hilversum, Bosrijke omgeving, Heerlijk ontbijtbuffet, Utrechtse Heuvelrug vlakbij, Stijlvol dineren in het restaurant, Tip: bezoek Beeld en Geluid

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 3 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!