Goedkope vakantie Noord-Brabant 🚗️ TerSpegelt

Prijs (p/p)€144,-
Vertrek opZaterdag 24 april 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieCamping
Bestemming Nederland »  Noord-Brabant »  Eersel
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 7 Dagen logies in TerSpegelt, Eersel ⏩ € 144,- p/p ⏩ Goedkope vakantie Noord-Brabant met vertrek op zaterdag 24 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

TerSpegelt

Camping Ter Spegelt: De ideale Nederlandse camping, een paradijs voor het hele gezin! Een vakantie op camping Ter Spegelt betekent plezier voor het hele gezin, deze 5-sterren camping is een van de best bekroonde campings van Nederland. Altijd mooi weer in het overdekte water- en zand speelparadijs In Nederland kan het weer wisselvallig zijn. Op camping Ter Spegelt hebben ze daar de oplossing voor; een heus indoor strand, waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Klimmen, klauteren en spetteren op het unieke sterrenstrand. Met 40 cm diepte is het water het ideaal om te spelen. Maar er is meer avontuur. Met een klim- en klauterkasteel van 8 meter hoog! Er is van alles te ontdekken. Vind de geheime ingang naar het ondergronds labyrint. Of neem een duik in het binnenzwembad met glijbanen. Er is nog meer! Een zwemmeer en een recreatieplas. Strijk neer bij de overzichtelijke zwemplas met een zandstrand en waterglijbanen. Of vermaak u bij de recreatieplas, ideaal voor watersportliefhebbers en waaghalzen. Ga bandraften achter een speedboot, of lanceer van de ' Blob', een gigantisch opblaasbaar kussen. En wist u dat camping Ter Spegelt een van de beste plekken heeft om te vissen? Ontdek de mooiste routes in de natuur Vergeet tijdens uw verblijf of camping Ter Spegelt niet te genieten van de schitterende omgeving rondom de camping. Natuurpoort Ter Spegelt is de toegangspoort tot prachtige wandelingen, fietstochten of paardrijtochten in de ongerepte natuur van de Brabantse Kempen. De camping heeft een uitgebreid recreatieprogramma, verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Er is voor ieder wat wils! Met tokkelbanen, een openluchtbioscoop en een pump track. Als de avond valt, is er meer dan voldoende keus qua eetgelegenheden. Hier krijgt u de smaak te pakken van het Bourgondische Brabant. Breng een bezoek aan een van de grote steden in de buurt of ga de grens over en breng een bezoek aan België. Hoogtepunten Avontuurlijk waterpret, met een uniek overdekt water & zand speelparadijs Van alles te zien en doen voor jong en oud Ontdek de prachtige natuur van de Brabantse Kempen

Faciliteiten accommodatie

  • Binnenzwembad
  • Bar(s)
  • Restaurant(s)
  • Fietsverhuur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!