Stuntdeal vakantie Noord Brabant ⏩ Nassau Breda 8 Dagen €665,-

Prijs (per persoon)€665,-€924,- -28%
Vertrek opDinsdag 21 februari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord Brabant »  Breda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkope voorjaarsvakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Nassau Breda, Breda € 665,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Stuntdeal vakantie Noord Brabant - Nederland met vertrek op dinsdag 21 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9.3

Nassau Breda

8-daagse Autovakantie naar Noord Brabant bij Nassau Breda. Unieke hotelbeleving in Breda, Historie in adellijke hofhuizen, Sfeervolle en luxe kamers, Verblijf in Breda's oudste straat, Dineren in het 'Liefdegesticht', Proef deze bourgondische stad. Een opvallend en uniek hotel in het centrum van Breda. Ontdek de historie van deze adellijke hofhuizen aan de Nieuwstraat. Van oorsprong een uitgebreid complex waar de katholieke zusters sober leefden en zij in 1903 de Neogotische kapel bijbouwden. Nadat de zuster het pand hadden verlaten, hebben de hofhuizen een nieuwe bestemming gekregen en gingen de deuren van het hotel in 2016 open. Er is goed gelet op authentieke details die gecombineerd zijn met een strakke inrichting van deze tijd. De sfeervolle kamers met luxe faciliteiten zorgen voor een bijzonder verblijf. Door de perfecte ligging in het centrum, heb je alle mogelijkheden om de stad te verkennen. Je hoeft niet ver te lopen voor winkels en restaurants, die vind je namelijk om de hoek.

Stuntdeal vakantie Noord Brabant ⏩ Nassau Breda 8 Dagen €665,-
Stuntdeal vakantie Noord Brabant ⏩ Nassau Breda 8 Dagen €665,-
Stuntdeal vakantie Noord Brabant ⏩ Nassau Breda 8 Dagen €665,-
Stuntdeal vakantie Noord Brabant ⏩ Nassau Breda 8 Dagen €665,-

Vakantie highlights

 • Unieke hotelbeleving in Breda
 • Historie in adellijke hofhuizen
 • Sfeervolle en luxe kamers
 • Verblijf in Breda's oudste straat
 • Dineren in het 'Liefdegesticht'
 • Proef deze bourgondische stad

Faciliteiten accommodatie

 • Bar
 • Fitness
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 21 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!