Last minute autovakantie Noord-brabant 🚗️ Apollo Breda City Centre

Prijs (per persoon)€429,-€588,- -27%
Vertrek opDonderdag 26 augustus 2021
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord-brabant »  Breda
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Nederland ⏩ 8 Dagen logies in Apollo Breda City Centre, Breda ⏩ € 429,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Noord-brabant - Nederland met vertrek op donderdag 26 augustus 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Apollo Breda City Centre

8 daagse autovakantie naar Apollo Breda City Centre in breda, nederland. Gelegen in een oud postkantoor, in hartje Breda, ligt het 4-sterrenhotel Apollo Breda City Centre. Hier zit je op de juist plek tijdens een stedentrip naar het levendige Breda. Je loopt namelijk binnen 10 minuten naar de Grote Markt met leuke terrasjes, bars, restaurants en cafés. Liever je dag beginnen met een ontbijt in het hotel? Dan kan dat ook, het hotel biedt namelijk een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Neem er ook meteen een lekker kopje koffie bij waar je tijdens aangenaam weer op het buitenterras prima van kunt genieten. Zo ga je goed gevuld op pad. Dus voor een gezellig weekendje weg in Breda is Apollo Breda City Centre zeker een aanrader!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 26 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-08-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!