Korting vakantie Limburg 🚗️ Kruisherenhotel

Prijs (p/p)€228,-€362,- -37%
Vertrek opDinsdag 6 april 2021
Verblijf2 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Maastricht
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 2 Dagen in Kruisherenhotel, Maastricht ⏩ € 228,- p/p ⏩ Verblijf in 5 sterren hotel ⏩ Korting vakantie Limburg met vertrek op dinsdag 6 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Kruisherenhotel

Bij het Kruisherenhotel in Maastricht overnacht je in een hotel met een rijke historie. Gelegen in het historische centrum van Maastricht vind je dit voormalige 15-eeuwse klooster. Hierbinnen tref je een designhotel aan, wat zorgt voor een unieke combinatie met trendy elementen. Zo zijn er glas-in-lood ramen en zijn de authentieke muur- en plafondschilderingen bewaard gebleven. De luxe ingerichte kamers hebben allemaal een eigen karakter, waardoor geen één kamer hetzelfde is. Het restaurant van het hotel bevindt zich op een tussenverdieping in de centrale kerkzaal. Hier kan je genieten van een uitgebreid ontbijt, een lunch of diner. Door de centrale ligging van het hotel wandel je in enkele minuten naar het Vrijthof en de Basiliek. Na een dag in de stad geniet je van een heerlijk glas wijn uit de grote collectie van de wijnbar Blanc & Rouge. Maar ook voor een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai kan je hier terecht.

Korting vakantie Limburg 🚗️ Kruisherenhotel
Korting vakantie Limburg 🚗️ Kruisherenhotel
Korting vakantie Limburg 🚗️ Kruisherenhotel
Korting vakantie Limburg 🚗️ Kruisherenhotel

Faciliteiten accommodatie

  • Een uniek hotel
  • 15e-eeuwse kruisherenklooster
  • Op loopafstand van het Vrijthof
  • Prachtig interieur
  • Luxe ingerichte kamers
  • Hier overnachten is een beleving

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 6 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!