Goedkope autovakantie Limburg 🚗️ Center Parcs Limburgse Peel

Prijs (per persoon)€208,-€274,- -24%
Vertrek opVrijdag 4 februari 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Limburg »  America
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Nederland ⏩ 8 Dagen logies in Center Parcs Limburgse Peel, America ⏩ € 208,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren bungalow ⏩ Goedkope autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op vrijdag 4 februari 2022 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Center Parcs Limburgse Peel

8 daagse autovakantie naar Center Parcs Limburgse Peel in america, nederland. Ga lekker vakantie vieren met de hele familie in het 3-sterren vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel in het gezellige America. En dan bedoelen we niet het continent, maar gewoon een leuk plaatsje in het Nederlandse Limburg. Hier is het goed toeven voor jong en oud dankzij vele sportvoorzieningen, leuke familieactiviteiten en volop waterpret. Er is namelijk een heel groot subtropisch zwemparadijs met een golfslagbad, waterglijbanen en een stroomversnellingsbad. En terwijl de kids plezier hebben samen met Orry en zijn vrienden kan jij even bijkomen in het bubbelbad of ga je even een uurtje vissen. Zoals je ziet, er is genoeg te beleven in Center Parcs Limburgse Peel!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 4 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-10-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!