Last minute vakantie Limburg ⏩ Abdijhotel Rolduc

Prijs (per persoon)€318,-€418,- -24%
Vertrek opZondag 7 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Kerkrade
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Abdijhotel Rolduc, Kerkrade ➡️ € 318,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Limburg - Nederland met vertrek op zondag 7 augustus 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Abdijhotel Rolduc

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Abdijhotel Rolduc. Uniek; in 900 jaar oude abdij, Historische ambiance, Verzorgd ontbijtbuffet, Met twee wijngaarden, Service met een smile, Santé een drankje op het terras. In dit hotel ga je bijzonder overnachten. Het is namelijk gevestigd in het grootste abdijcomplex van de Benelux. Hier overnacht je in rust en een bijzondere sfeer. Het centrum van Kerkrade is vlakbij maar je kunt ook een uitstapje maken naar onze buurlanden België en Duitsland.

Last minute vakantie Limburg ⏩ Abdijhotel Rolduc
Last minute vakantie Limburg ⏩ Abdijhotel Rolduc
Last minute vakantie Limburg ⏩ Abdijhotel Rolduc
Last minute vakantie Limburg ⏩ Abdijhotel Rolduc

Vakantie highlights

  • Uniek; in 900 jaar oude abdij, Historische ambiance, Verzorgd ontbijtbuffet, Met twee wijngaarden, Service met een smile, Santé een drankje op het terras

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 7 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!