Goedkope vakantie Gelderland ⏩ Landgoed Ruwinkel

Prijs (per persoon)€146,-€218,- -33%
Vertrek opVrijdag 13 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Scherpenzeel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Landgoed Ruwinkel, Scherpenzeel ➡️ € 146,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ➡️ Goedkope vakantie Gelderland - Nederland met vertrek op vrijdag 13 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

Landgoed Ruwinkel

8-daagse Autovakantie naar Gelderland bij Landgoed Ruwinkel. Midden in de bossen, Heerlijk tot rust komen, Samen met de familie, Vlak bij het boerenland, Te voet over de klompenpaden, Stadjes in de buurt. Midden in de groene omgeving van de Gelderse Vallei, tussen de Hoge Veluwe en Utrechtste Heuvelrug ligt Landgoed Ruwinkel.

Goedkope vakantie Gelderland ⏩ Landgoed Ruwinkel
Goedkope vakantie Gelderland ⏩ Landgoed Ruwinkel
Goedkope vakantie Gelderland ⏩ Landgoed Ruwinkel
Goedkope vakantie Gelderland ⏩ Landgoed Ruwinkel

Vakantie highlights

  • Midden in de bossen, Heerlijk tot rust komen, Samen met de familie, Vlak bij het boerenland, Te voet over de klompenpaden, Stadjes in de buurt

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 13 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!