Goedkope autovakantie Gelderland ⏩ De Wrange Vodatent

Prijs (per persoon)€243,-€320,- -24%
Vertrek opZaterdag 1 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Doetinchem
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in De Wrange Vodatent, Doetinchem ➡️ € 243,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren camping ➡️ Goedkope autovakantie Gelderland - Nederland met vertrek op zaterdag 1 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

De Wrange Vodatent

8-daagse Autovakantie naar Gelderland bij De Wrange Vodatent. Overnachten in mooie safaritenten, Volop vertier voor jong & oud, Zowel overdag als in de avond, Geniet van de schitterende natuur, Op de fiets door de Achterhoek, Gezellige plaatsen in de omgeving. Ga lekker kamperen in het bos in de Achterhoek. Hier kun je zorgeloos genieten van de schitterende natuur. Het bos rondom de camping bestaat uit loof en dennenbos. Op de camping zijn eetgelegenheden, zoals een cafetaria en brasserie. Voor je kleine boodschappen kun je terecht bij de kampwinkel. Vanaf 14 juli worden er diverse activiteiten georganiseerd door de Brasserie, zoals dansavonden, playback show, kaartavonden, karaoke en dartcompetities. Samen of met de kinderen heerlijk genieten in het verwarmde buitenzwembad en kleuterbad. Kortom; vervelen in de Achterhoek is hier niet aan de orde!

Goedkope autovakantie Gelderland ⏩ De Wrange Vodatent
Goedkope autovakantie Gelderland ⏩ De Wrange Vodatent
Goedkope autovakantie Gelderland ⏩ De Wrange Vodatent
Goedkope autovakantie Gelderland ⏩ De Wrange Vodatent

Vakantie highlights

  • Overnachten in mooie safaritenten, Volop vertier voor jong & oud, Zowel overdag als in de avond, Geniet van de schitterende natuur, Op de fiets door de Achterhoek, Gezellige plaatsen in de omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Golfbaan
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!