Goedkoop op autovakantie Friesland 🚗️ Amelander Kaap

Prijs (per persoon)€111,-€152,- -27%
Vertrek opMaandag 1 november 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Friesland »  Hollum
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in Amelander Kaap, Hollum ⏩ € 111,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Goedkoop op autovakantie Friesland - Nederland met vertrek op maandag 1 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.5

Amelander Kaap

In het Fletcher Hotel Resort Amelander Kaap ben je op het juiste adres als je er even helemaal tussenuit wil in Nederland. Op de Waddeneilanden voel je je echt even in een andere omgeving. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het hotel op Ameland. Het is gelegen in het dorp Hollum, aan de westkant van het eiland. Het gevoel van rust komt je bij aankomst op Ameland al meteen tegemoet, maar in het binnenzwembad van Amelander Kaap kan je jezelf opladen. Wandel vanuit het hotel meteen de duinen in en maak een romantische wandeling over het strand. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen en er is volop waterpret. Fietsliefhebbers fietsen het hele eiland over en de sportievelingen slaan een balletje op de tennisbaan van het hotel. Geniet van een heerlijk diner in het restaurant of van een drankje aan de bar van het hotel.

Goedkoop op autovakantie Friesland 🚗️ Amelander Kaap
Goedkoop op autovakantie Friesland 🚗️ Amelander Kaap
Goedkoop op autovakantie Friesland 🚗️ Amelander Kaap
Goedkoop op autovakantie Friesland 🚗️ Amelander Kaap

Faciliteiten accommodatie

  • Budgettopper!
  • Rustig gelegen op Ameland
  • Nabij het strand
  • Centrum op loopafstand
  • Verhuur van fietsen
  • Geschikt voor wandelaars

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!