Last minute autovakantie Drenthe ⏩ Het Timmerholt

Prijs€262,-€403,- -35%
Vertrek opDinsdag 13 december 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Drenthe »  Westerbork
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen logies in Het Timmerholt, Westerbork ➡️ € 262,-  ➡️ Verblijf in 5 sterren bungalow ➡️ Last minute autovakantie Drenthe - Nederland met vertrek op dinsdag 13 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Het Timmerholt

8 daagse autovakantie naar Het Timmerholt in westerbork, nederland. Gelegen in een groene omgeving van Drenthe vind je het plaatsje genaamd Westerbork waar je het familivriendelijke 5-sterren vakantiepark Het Timmerholt kunt vinden. Hier vind je rust, ruimte en gezelligheid. Rondom het bosrijke vakantiepark vind je een groot meer waar je prima kunt vissen. De ruime vakantiehuizen en bungalows zijn modern ingericht en bieden een fijn plekje waar je prima kunt bijkomen na een stevige fietstocht, wandeling of een sportieve dag op het meer. Daarnaast is er van alles te beleven voor de kinderen dankzij een fantastische speeltuin met onder andere een groot springkussen, speelkasteel en glijbanen. En bij lekker weer kun je de gehele dag chillen op het eigen strand. Dat klinkt toch als de ideale vakantie met het hele gezin? Veel plezier!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-11-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!