Super autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza

Prijs (per persoon)€480,-€750,- -36%
Vertrek opVrijdag 15 juli 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Luxemburg »  Gutland »  Luxemburg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Luxemburg ➡️ 8 Dagen in Parc Plaza, Luxemburg ➡️ € 480,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Super autovakantie Gutland - Luxemburg met vertrek op vrijdag 15 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Parc Plaza

8-daagse Autovakantie naar Gutland bij Parc Plaza. Hotel aan de rand van het centrum, Binnen 5 minuten bij de Adolfs burg, Ontdek de Kazematten, Fijne bedden, Combinatie van cultuur en natuur, Geniet van een drankje op het terras. Hotel Parc Plaza ligt aan de rand van het centrum van Luxemburg Stad. Je kunt hierdoor alle kanten op. Na 5 minuten lopen sta je midden in het centrum waar je de bekende Adolfs brug kunt bekijken. Loop je de andere kant op dan wandel je direct de prachtige natuur in. Ben je op zoek naar een combinatie van cultuur en natuur dan is dit de perfecte uitvalsbasis.

Super autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Super autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Super autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza
Super autovakantie Gutland ⏩ Parc Plaza

Vakantie highlights

  • Hotel aan de rand van het centrum, Binnen 5 minuten bij de Adolfs burg, Ontdek de Kazematten, Fijne bedden, Combinatie van cultuur en natuur, Geniet van een drankje op het terras

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 15 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!