Zo mooi op autovakantie Zuid-dalmatie ⏩ Remisens Albatros 8 Dagen €827,-

Prijs (per persoon)€827,-€1034,- -20%
Vertrek opZondag 27 augustus 2023
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Zuid-dalmatie »  Cavtat
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Hoge korting zomervakantie Kroatië ➡️ 8 Dagen halfpension in Remisens Albatros, Cavtat € 827,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Zo mooi op autovakantie Zuid-dalmatie - Kroatië met vertrek op zondag 27 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Remisens Albatros

8 daagse autovakantie naar Remisens Albatros in cavtat, kroatie. Het Remisens Albatros hotel in Cavtat wordt slechts door een kustweg gescheiden van het strand. Het hotel beschikt onder andere over een mooi aangelegd zoet-waterzwembad, verschillende (water)sportmogelijkheden en een uitgebreid wellnesscenter. Ook kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen, ze vermaken zich prima in de speeltuin en de mini-, maxi- of teenclub.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 27 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-03-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!