Inpakkers prijs autovakantie Istrie ⏩ Valamar Lanterna Premium Camping Resort 8 Dagen €340,-

Prijs (per persoon)€340,-€436,- -22%
Vertrek opDonderdag 31 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Kroatië »  Istrie »  Tar
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope aanbieding zomervakantie Kroatië ➡️ 8 Dagen logies in Valamar Lanterna Premium Camping Resort, Tar € 340,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren camping ➡️ Inpakkers prijs autovakantie Istrie - Kroatië met vertrek op donderdag 31 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Valamar Lanterna Premium Camping Resort

8 daagse autovakantie naar Valamar Lanterna Premium Camping Resort in tar, kroatie. De 4-sterren Valamar Lanterna Premium Camping Resort in Tar is al jaren een van de meest bekende campings in Kroatie. Deze camping beschikt over erg veel faciliteiten voor het vermaak van jong en oud. Lekker zwemmen? Er zijn zwembaden met leuke waterspeeltoestellen, maar het ligt ook direct aan de zee! Voor kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt er ook super actief aan de slag, ook de volwassenen. Wt dacht je van bijvoorbeeld een potje tennis of basketbal. En de comfortabele tenten en stacaravans zorgen ervoor dat jij en het hele gezin je eigen plekje hebben om tot rust te komen. Ga jij mee kamperen in het mooie Kroatie?

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 31 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-03-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!