TIP autovakantie Istrië 🚗️ Sol Aurora for Plava Laguna

Prijs (p/p)€181,-€335,- -46%
Vertrek opZaterdag 4 september 2021
Verblijf4 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Umag
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Kroatië ⏩ 4 Dagen all inclusive in Sol Aurora for Plava Laguna, Umag ⏩ € 181,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ TIP autovakantie Istrië - Kroatië met vertrek op zaterdag 4 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Sol Aurora for Plava Laguna

All Inclusive direct aan het strand van Umag? Dan ben je in hotel Sol Aurora aan het goede adres. Het hotel biedt een fantastische mogelijkheid om tot rust te komen. Maar je hoeft je ook niet te vervelen... Ga een stukje fietsen of een balletje slaan op de tennisbaan. Het centrum van Umag is 3 kilometer van Sol Aurora en prima op de fiets te bereiken. In de avond smul je van het eten in verschillende restaurants met showcooking. Je drankjes en snacks bestel je bij de bar bij het zwembad. Hoe fijn is dat?.

TIP autovakantie Istrië 🚗️ Sol Aurora for Plava Laguna
TIP autovakantie Istrië 🚗️ Sol Aurora for Plava Laguna
TIP autovakantie Istrië 🚗️ Sol Aurora for Plava Laguna
TIP autovakantie Istrië 🚗️ Sol Aurora for Plava Laguna

Faciliteiten accommodatie

  • Smullen bij het All Inclusive buffet
  • Het strand voor de deur
  • Kom in actie met de animatie
  • Plonzen in het zwembad
  • Vanaf hier fijne tripjes maken
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 4 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!