Goedkoop op autovakantie Istrië ⏩ Polari Easy a Tent

Prijs€107,-€126,- -15%
Vertrek opZaterdag 13 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Rovinj
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Kroatië ➡️ 8 Dagen in Polari Easy a Tent, Rovinj ➡️ € 107,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren bungalow ➡️ Goedkoop op autovakantie Istrië - Kroatië met vertrek op zaterdag 13 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Polari Easy a Tent

8-daagse Autovakantie naar Istrië bij Polari Easy a Tent. Camping & Glamping, Voor de ultieme familievakantie, Slapen in een bungalowtent, Prachtig groot zwembad, Aan de Adriatische Zee, Hier kun je gaaf snorkelen. Met een strand van 2 kilometer, een groot buitenbad en veel faciliteiten is camping Polari dé familiecamping van Rovinj. Bij aankomst willen de kids meteen de camping ontdekken. Zo heb jij rustig de tijd om de koffers uit te pakken en de bungalowtent te voorzien van jullie spulletjes.

Goedkoop op autovakantie Istrië ⏩ Polari Easy a Tent
Goedkoop op autovakantie Istrië ⏩ Polari Easy a Tent
Goedkoop op autovakantie Istrië ⏩ Polari Easy a Tent
Goedkoop op autovakantie Istrië ⏩ Polari Easy a Tent

Vakantie highlights

  • Camping & Glamping, Voor de ultieme familievakantie, Slapen in een bungalowtent, Prachtig groot zwembad, Aan de Adriatische Zee, Hier kun je gaaf snorkelen

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Supermarkt
  • Windsurfen
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 13 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!