Last minute autovakantie Centraal Kroatië ⏩ Heart of Nature - Lodge Holidays

Prijs (per persoon)€198,-€254,- -22%
Vertrek opZaterdag 14 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Kroatië »  Centraal Kroatië »  Ribnik
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Kroatië ➡️ 8 Dagen in Heart of Nature - Lodge Holidays, Ribnik ➡️ € 198,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren camping ➡️ Last minute autovakantie Centraal Kroatië - Kroatië met vertrek op zaterdag 14 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Heart of Nature - Lodge Holidays

8-daagse Autovakantie naar Centraal Kroatië bij Heart of Nature - Lodge Holidays. UNESCO: Plitvice Meren, Voor de natuurliefhebbers, Beleef het binnenland van Kroatië, Rust en ruimte, Camping met ca. 30 plaatsen, Groene omgeving. Met een hartverwarmend onthaal bij de receptie zul je je gelijk op je plek voelen. Nadat je bent gesetteld in je Desert Lodge kun je op je gemak de camping verkennen. Hoewel het absoluut geen straf is om je verblijf in alle eenvoud en puurheid op de camping zelf door te brengen, is het zeker de moeite waard om de omgeving te bewonderen. Een feest voor alle natuurliefhebbers en ook ieder ander zou hier een selfie zeker niet laten! Dit Nationaal Park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dan ook een verrassend natuurpracht om nooit te vergeten. Na een dag je ogen te hebben uitgekeken is het helemaal genieten tijdens het nuttigen van de heerlijke streekgerechten die worden geserveerd in het restaurant op de camping. Laat je verrassen!

Last minute autovakantie Centraal Kroatië ⏩ Heart of Nature - Lodge Holidays
Last minute autovakantie Centraal Kroatië ⏩ Heart of Nature - Lodge Holidays
Last minute autovakantie Centraal Kroatië ⏩ Heart of Nature - Lodge Holidays
Last minute autovakantie Centraal Kroatië ⏩ Heart of Nature - Lodge Holidays

Vakantie highlights

  • UNESCO: Plitvice Meren, Voor de natuurliefhebbers, Beleef het binnenland van Kroatië, Rust en ruimte, Camping met ca. 30 plaatsen, Groene omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice),

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 14 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!