Geweldige vakantie Veneto 🚗️ Pra Delle Torri - Human Travel

Prijs (p/p)€189,-€295,- -36%
Vertrek opZondag 12 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Italië »  Veneto »  Caorle
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ⏩ 4 Dagen in Pra Delle Torri - Human Travel, Caorle ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 189,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren camping ⏩ Geweldige vakantie Veneto - Italië met vertrek op zondag 12 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.3

Pra Delle Torri - Human Travel

Op Pra Delle Torri in Caorle hebben kinderen een helemaal te gekke vakantie. De kleintjes kunnen zich uitleven in bijvoorbeeld de miniclub, glijbanen, waterspelletjes tot en met het Galjoen op het pirateneiland. Met een gespecialiseerd animatie team wordt het verblijf onvergetelijk voor jong en oud. Maar er is nog meer! Tot de luxe services behoren een golfbaan, winkelcentrum (met groente,- en fruitafdeling), een fitnessruimte tennisbanen voetbal,- basketbal,- en volleybalvelden. Liefhebbers van zwemmen en zonnen kunnen een verfrissende duik nemen in deze prachtige oase aan de zeekust. Op 7 km afstand ligt het oude centrum van Carole, hier kun je genieten van de natuur en van de uitstekende vis die net vers is gevangen. Daarnaast is het ook leuk om een dagje naar Verona te gaan met het balkon van Romeo en Juliet en Venetië met zijn lagune en dogepaleizen..

Geweldige vakantie Veneto 🚗️ Pra Delle Torri - Human Travel
Geweldige vakantie Veneto 🚗️ Pra Delle Torri - Human Travel
Geweldige vakantie Veneto 🚗️ Pra Delle Torri - Human Travel
Geweldige vakantie Veneto 🚗️ Pra Delle Torri - Human Travel

Faciliteiten accommodatie

  • Kindvriendelijke camping
  • Animatieteam voor jong en oud
  • De hele dag zwemmen
  • Pirateneiland in het zwembad
  • Winkelcentrum op loopafstand
  • Bezoek het mooie Venetië

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!