Last minute vakantie Venetie 🚗️ Locanda Silva

Prijs (per persoon)€66,-€103,- -36%
Vertrek opZaterdag 21 augustus 2021
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Venetie »  Venetie
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Italië ⏩ 3 Dagen logies ontbijt in Locanda Silva, Venetie ⏩ € 66,- per persoon ⏩ Verblijf in 2 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Venetie - Italië met vertrek op zaterdag 21 augustus 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Locanda Silva

3 daagse stedentrip naar Locanda Silva in venetie, italie. Het kleinschalige en sfeervolle hotel Locanda Silva ligt op een centrale ligging middenin het centrum van het romantische Venetie. Dit budgetvriendelijke 2-sterrenhotel is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een leuke stedentrip. Binnen een paar minuten lopen ben je bij het St. Marks plein en stap je zo op de waterbus. Naast een onvergetelijke tocht op de gondel heeft deze mooie stad nog veel meer te bieden. Shoppen, borrelen, uitstekend eten en bezienswaardigheden bewonderen. Start de dag goed met een lekker ontbijt en ga daarna op ontdekking. Bij terugkomst in het hotel kan je eventjes uitrusten op het buitenterrasje. Klinkt goed toch! Ga jij mee Venetie bezoeken?

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 21 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-08-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!