Last minute autovakantie Umbrie 🚗️ 3 Esse Country House

Prijs (per persoon)€264,-€362,- -27%
Vertrek opDonderdag 1 juli 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Umbrie »  Assisi
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in 3 Esse Country House, Assisi ⏩ € 264,- per persoon ⏩ Verblijf in 2 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Umbrie - Italië met vertrek op donderdag 1 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

3 Esse Country House

8 daagse autovakantie naar 3 Esse Country House in assisi, italie. 3 Esse Country House is een budget 2-sterrenhotel in Assisi. Het klassieke hotel is gelegen in een mooie, natuurrijke omgeving en vanaf het complex heb je dan ook een prachtig uitzicht over het indrukwekkende landschap. Hier kun je prima uitrusten aangezien het rustig gelegen is maar toch in de buurt van Assisi. Geniet van een lekker ontbijtje op het buitenterras, chill op een ligbedje en neem een duik in het verfrissende zwembad. De eenvoudige maar fijne kamers zijn voorzien van alle gemakken. 3 Esse Country House is de perfecte keuze voor een gezellige vakantie onder de Italiaanse zon!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!