TIP vakantie Trentino 🚗️ Da El Da Natural Retreat

Prijs (per persoon)€396,-€792,- -50%
Vertrek opWoensdag 1 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Trentino »  Lenzumo
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in Da El Da Natural Retreat, Lenzumo ⏩ € 396,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ TIP vakantie Trentino - Italië met vertrek op woensdag 1 juni 2022 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Da El Da Natural Retreat

8 daagse autovakantie naar Da El Da Natural Retreat in lenzumo, italie. Als je aan het woord retreat denkt, komt er dan ook een en al ontspanning naar boven? Je kunt het ervaren tijdens een vakantie in het 4-sterren Da El Da Natural Retreat in het Italiaanse plaatsje Lenzumo in de regio Trentino. Hier wordt je omringd door rust en een natuurrijke omgeving zodat je even helemaal tot rust kunt komen. Relax in de moderne spa, strijk neer op een ligbedje in de mooie tuin, neem een verfrissende duik in het buitenzwembad en geniet van uitstekende gerechten in het restaurant. Liever actief aan de slag? Ga een eindje wandelen of fietsen in de bossen. Kortom, een vakantie in Da El Da Natural Retreat zal je niet telerustellen!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!