Last minute autovakantie Toscane 🚗️ Park Chianti

Prijs (per persoon)€461,-€542,- -15%
Vertrek opMaandag 5 juli 2021
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Toscane »  Tavarnelle Val Di Pesa
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies ontbijt in Park Chianti, Tavarnelle Val Di Pesa ⏩ € 461,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Toscane - Italië met vertrek op maandag 5 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Park Chianti

8 daagse autovakantie naar Park Chianti in tavarnelle val di pesa, italie. Ben je op zoek naar een kleinschalige en sfeervolle accommodatie in Toscane? Ga dan op vakantie naar het 3-sterrenhotel Park Chianti. Het hotel is gelegen nabij het centrum van Tavarnelle val di Pesa. Als je even wilt bijkomen van de dagelijkse drukte, dan ben je bij dit hotel aan het juiste adres. De mooie tuin is voorzien van een zonneterras en een heerlijk zwembad waar het elke dag weer prima toeven is. Daarnaast kan je genieten van lekkere drankjes en maaltijden in het restaurant en de bar. Boek jouw vakantie naar Park Chianti en geniet van een heerlijke tijd in Italie!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 5 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!