Voordelig op autovakantie Napolitaanse Riviera ⏩ La Pergola Terme en Villa Flavio 8 Dagen €428,-

Prijs€428,-€658,- -35%
Vertrek opDonderdag 1 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Italië »  Napolitaanse Riviera »  Casamicciola Terme
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Inpakkers prijs autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in La Pergola Terme en Villa Flavio, Casamicciola Terme € 428,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren villa ➡️ Voordelig op autovakantie Napolitaanse Riviera - Italië met vertrek op donderdag 1 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

La Pergola Terme en Villa Flavio

8 daagse autovakantie naar La Pergola Terme en Villa Flavio in casamicciola terme, italie. La Pergola Terme en Villa Flavio is perfect voor een ontspannen vakantie. Dit 3-sterren hotel ligt in Casamicciola Terme, een plaats in het Italiaanse eiland Ischia. Koel af in een van de zwembaden of laat jezelf verwennen in het spacentrum. Voor je maaltijden kan je terecht in het restaurant waar gebruik wordt gemaakt van verse producten die afkomen van het familielandgoed. Boek jouw welverdiende vakantie snel naar het La Pergola Terme en Villa Flavio hotel!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!