Top autovakantie Ligurië 🚗️ Agriturismo Le Mimose

Prijs (p/p)€69,-€85,- -19%
Vertrek opZaterdag 27 maart 2021
Verblijf5 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartementen
Bestemming Italië »  Ligurië »  Imperia
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 5 Dagen in Agriturismo Le Mimose, Imperia ⏩ € 69,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren appartementen ⏩ Top autovakantie Ligurië met vertrek op zaterdag 27 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Agriturismo Le Mimose

Verscholen in de rustige heuvelomgeving vlakbij Imperia liggen de appartementen van Agriturismo Le Mimose. In dit kleurrijke, rustige paradijsje word je omringd door olijfbomen en mimosa's. Begin je dag met een frisse duik in één van de twee zwembaden. Zo klaar om met je dag te beginnen. Laat je verdwalen in het oude stadscentrum van Imperia en vanaf de bogengalerij bij Santa Chiara heb je de mooiste vergezichten over de Ligurische zee. Culinarie liefhebbers kunnen hun geluk hier ook niet op. Proef zeker even de speciale olijfolie uit Oneglia, Ligurische pesto of verse vis uit Maurizio. Eenmaal terug bij het appartement, is er niks lekkerders dan de dag af te sluiten met een plons in het zwembad. Wat een vakantie!

Top autovakantie Ligurië 🚗️ Agriturismo Le Mimose
Top autovakantie Ligurië 🚗️ Agriturismo Le Mimose
Top autovakantie Ligurië 🚗️ Agriturismo Le Mimose
Top autovakantie Ligurië 🚗️ Agriturismo Le Mimose

Faciliteiten accommodatie

  • Verscholen in de groene heuvels
  • Omringd door olijfbomen en Mimosa
  • Plons! 2 zwembaden
  • Appartement met alles dat nodig is
  • Fijne plek om te slapen
  • Vanaf hier fijne tripjes maken

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 27 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!