TIP autovakantie Lago Maggiore 🚗️ Valle Romantica

Prijs (p/p)€157,-
Vertrek opVrijdag 4 juni 2021
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieBungalow
Bestemming Italië »  Lago Maggiore »  Cannobio
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieD-Reizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij D-Reizen

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 8 Dagen logies in Valle Romantica, Cannobio ⏩ € 157,- p/p ⏩ TIP autovakantie Lago Maggiore met vertrek op vrijdag 4 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij D-Reizen met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Valle Romantica

Beschrijving van de camping Een mooie camping in een groene vallei | Op slechts 4 kilometer van Zwitserland | Biedt toegang tot een privé kiezelstrand | Een echte familiecamping aan een riviertje in een groene vallei. Met eigen kiezelstrandje, niet ver van het meer en een sfeervol badplaatsje. Camping Valle Romantica, gelegen bij Lago Maggiore, is niet alleen de naam van deze camping, het is ook de naam van de hele vallei eromheen. Bewoners noemen het gebied ''romantisch'' vanwege de fraaie botanische tuinen die hier vroeger lagen. En die sfeer vindt u overal op het gevarieerd aangelegde terrein van camping Valle Romantica terug: uw bungalowtent of stacaravan heeft een lieflijk plekje tussen de sierstruiken. De kinderen zullen waarschijnlijk hele dagen op en in het water zijn, want langs deze camping bij Lago Maggiore stroomt een helder riviertje dat meertjes vormt. Luchtbed of opblaasboot mee en de stroming zorgt voor de rest. Er is een kiezelstrandje, dus vergeet de waterschoentjes niet. Het zwembad op camping Valle Romantica bij Lago Maggiore is niet zo groot, maar er is wel een bubbelbad. Op twee kilometer van de camping ligt - omgeven door bergen - het enorme, azuurblauwe Lago Maggiore. Goed voor watersport in alle mogelijke variaties. Bungalowtent In de vernieuwde Eurocamp bungalowtent geniet u volop van het buitenleven op de camping. Ruim en compleet ingericht! De zijkant van de tent is op te zetten als luifel. Deze informatie over Camping Valle Romantica wordt u aangeboden door onze partner Eurocamp. Vind de beste deal naar Camping Valle Romantica in Cannobio, Lago Maggiore!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 4 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder D-Reizen, op datum van publicatie: 2021-04-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!