Last minute autovakantie Gardameer 🚗️ All Azzurro

Prijs (per persoon)€460,-€548,- -16%
Vertrek opZondag 4 juli 2021
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Gardameer »  Limone Sul Garda
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Italië ⏩ 8 Dagen halfpension in All Azzurro, Limone Sul Garda ⏩ € 460,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Gardameer - Italië met vertrek op zondag 4 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

All Azzurro

8 daagse autovakantie naar All Azzurro in limone sul garda, italie. All Azzurro is een luxe 4-sterren hotel in Limone sul Garda. Dit hotel is in het hartje van de plaats gelegen en omring door vele restaurantjes en winkeltjes. Het hotel heeft een fantastisch uitzicht op het meer en je staat dan ook binnen enkele minuten lopen met je voeten in het water van het Italiaanse Gardameer! Het mediterrane klimaat heeft de typische vegetatie van het gebied tot leven gebracht, zoals agaveplanten, oleanders, palmen en cyprusbomen, honderd jaar oude olijfbomen en citrusvruchten. All Azzurro is een prachtig ingericht hotel en van alle gemakken voorzien. Het is een luxueuze accommodatie met de perfecte ligging!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 4 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-07-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!