Beste deal autovakantie Friuli-venezia-giulia ⏩ Village Mare Pineta Baia Sistiana 8 Dagen €428,-

Prijs€428,-€528,- -19%
Vertrek opDonderdag 1 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Friuli-venezia-giulia »  Duino Aurisina
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroege vogels deal autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies in Village Mare Pineta Baia Sistiana, Duino Aurisina € 428,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren villa ➡️ Beste deal autovakantie Friuli-venezia-giulia - Italië met vertrek op donderdag 1 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Village Mare Pineta Baia Sistiana

8 daagse autovakantie naar Village Mare Pineta Baia Sistiana in duino aurisina, italie. Camping Village Mare Pineta Baia Sistiana is gelegen in de natuur en omgeven door pijnbomen. Een perfecte keuze voor ontspanning en culturele uitstapjes in de omgeving van Duino Aurisina. Op loopafstand van de camping over de rotsen kan je het kasteel van Duino en het strand bezoeken. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub aanwezig.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!