Goedkoop op vakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer

Prijs (per persoon)€194,-€252,- -23%
Vertrek opWoensdag 20 oktober 2021
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  » 
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ⏩ 8 Dagen in 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer, ⏩ € 194,- per persoon ⏩ Goedkoop op vakantie - Italië met vertrek op woensdag 20 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer

Proef de cultuur van Italië in deze prachtige 8-daagse autorondreis door het Noorden van Italië. Met deze autorondreis duik je in het goede leven en de cultuur die het noorden van Italië rijk is. Geniet tijdens jouw autorondreis van de prachtige landschappen van Toscane met oude landhuizen, ranke cipressen en eindeloze graanvelden en wijngaarden. Een regio die bekend staat om haar prachtige dorpjes en de klassieke steden als Florence, Pisa, Siena of Lucca. Na een bezoek aan deze steden is ook Venetië een absolute must. Ontdek de unieke stad die gebouwd is op meer dan 400 eilandjes. Bij het Gardameer kun je de laatste dagen van uw reis genieten van het ultieme vakantiegevoel. Smul van de lekkerste pasta's en geniet van een heerlijk glaasje wijn. Salute!

Goedkoop op vakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer
Goedkoop op vakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer
Goedkoop op vakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer
Goedkoop op vakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Venetië, Toscane & Gardameer

Faciliteiten accommodatie

 • Reisduur is 8 dagen
 • Autorondreis
 • Ideaal voor cultuurliefhebbers
 • Ideaal voor families met oudere kinderen
 • Ideaal voor families met jonge kinderen
 • Ideaal voor natuurliefhebbers
 • Ideaal voor stellen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 20 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!