TOP DEAL autovakantie 🚗️ 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië

Prijs (p/p)€512,-€931,- -45%
Vertrek opDonderdag 1 april 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie
Bestemming Italië »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ⏩ 8 Dagen in 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië, ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 512,- p/p ⏩ TOP DEAL autovakantie met vertrek op donderdag 1 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.7

8-daagse rondreis Toscane & Ligurië

Lekker een week er tussenuit, blij worden van de goede dingen die Italië te bieden heeft. Deze reis combineert het mooie Toscane met kleurrijk Ligurië. Bezoek Toscaanse hoogtepunten zoals Pisa, Lucca en natuurlijk Florence. Hierna zet je koers naar de kust, daar wachten de kleurrijke dorpen van Cinque Terre. En om deze heerlijke Italiaanse mix af te sluiten bezoek je mondain Portofino en havenstad Genua. Op en top genieten van Italië op haar mooist.

TOP DEAL autovakantie  🚗️ 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië
TOP DEAL autovakantie  🚗️ 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië
TOP DEAL autovakantie  🚗️ 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië
TOP DEAL autovakantie  🚗️ 8-daagse rondreis Toscane & Ligurië

Faciliteiten accommodatie

  • Individuele rondreis
  • Niet te missen: Florence
  • Cinque Terre: mooiste kustgebied
  • Pisa en haar scheve toren
  • Jetset badplaats Portofino
  • Historisch Genua

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!