TOP DEAL autovakantie Vendée 🚗️ Les Jardins des Sables d'Olonne

Prijs (p.p.) €228,-€296,-  -23%
Vertrek opDonderdag 25 maart 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa's
Bestemming Frankrijk »  Vendée »  Chateau d'Olonne
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Les Jardins des Sables d'Olonne, Chateau d'Olonne ⏩ € 228,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ Verblijf in 4 sterren Villa's ⏩ TOP DEAL autovakantie Vendée met vertrek op donderdag 25 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.9

Les Jardins des Sables d'Olonne

Het prachtige vakantiedomein Les Jardins des Sables d'Olonne ligt nog geen kilometer van de zee en in de buurt van de badplaats Les Sables d'Olonne. Het park bestaat uit comfortabele, luxe villa's. De zorgvuldige tuinaanleg, de mooie grote terrassen en de privézwembaden bij de meeste villa's geven het park een luxe-uitstraling en zorgen voor veel privacy. Voor de allerkleinsten is er een leuk speelplein. Hier voel je je echt met vakantie, het is tijd om te genieten.

TOP DEAL autovakantie Vendée 🚗️ Les Jardins des Sables d'Olonne
TOP DEAL autovakantie Vendée 🚗️ Les Jardins des Sables d'Olonne
TOP DEAL autovakantie Vendée 🚗️ Les Jardins des Sables d'Olonne
TOP DEAL autovakantie Vendée 🚗️ Les Jardins des Sables d'Olonne

Faciliteiten accommodatie

  • Nederlandstalig beheer
  • Grote villa's
  • Circa 2 km van het strand
  • Villa's met privézwembad
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan en speeltuin

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!