Top autovakantie Rhone 🚗️ Mona Lisa Villon

Prijs (per persoon)€97,-€131,- -26%
Vertrek opVrijdag 22 oktober 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Rhone »  Villié-Morgon
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Mona Lisa Villon, Villié-Morgon ⏩ € 97,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Top autovakantie Rhone - Frankrijk met vertrek op vrijdag 22 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Mona Lisa Villon

In het heuvelachtige landschap van Frankrijk, vind je het prachtige dorp Villié-Morgon. In hotel Mona Lisa Villon kun je samen met je familie of je geliefde heerlijk vertoeven van een vakantie in de Rhône. Als je van een rustige omgeving houdt, dan is dit een perfecte locatie. Na een lange dag cultuur snuiven in Lyon is het tijd voor een plons in het buitenzwembad. Ook is het mogelijk om een dag bij de rivier de Saône te spenderen, of om er een prachtige roadtrip van te maken en langs deze oneindig lange rivier te rijden. Kortom, een heerlijk vakantieadres als je wilt genieten van rust en ruimte.

Top autovakantie Rhone 🚗️ Mona Lisa Villon
Top autovakantie Rhone 🚗️ Mona Lisa Villon
Top autovakantie Rhone 🚗️ Mona Lisa Villon
Top autovakantie Rhone 🚗️ Mona Lisa Villon

Faciliteiten accommodatie

  • Nieuw in ons aanbod
  • Midden in de prachtige heuvels
  • Gastvrij en vriendelijk personeel
  • Restaurant met uitstekende wijnkaart
  • Ontdek de mooie stad Lyon
  • Ideaal als overnachting onderweg

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 22 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!