Heerlijke vakantie Picardië ⏩ Center Parcs Le Lac d'Ailette

Prijs€590,-€855,- -31%
Vertrek opMaandag 14 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren bungalow
Bestemming Frankrijk »  Picardië »  Chamouille
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Center Parcs Le Lac d'Ailette, Chamouille ➡️ € 590,-  ➡️ Verblijf in 5 sterren bungalow ➡️ Heerlijke vakantie Picardië - Frankrijk met vertrek op maandag 14 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Center Parcs Le Lac d'Ailette

8-daagse Autovakantie naar Picardië bij Center Parcs Le Lac d'Ailette. Aan de hagelwitte oevers van Le Lac d'Ailette, Ontdek Picardië en de Champagnestreek, Zwemparadijs met waterspeeltuin, Cottages in Canadese dorpsstijl, Ontdek het meer met de kano of de fluisterboot, Bezoek de steden Reims en Laon. In de Noord Franse regio Picardië ligt Center Parcs Le Lac d'Ailette. De naam verraadt het al: het vakantiepark ligt aan het uitgestrekte meer van Ailette. Deze ligging maakt het ideaal om hier te gaan watersporten; van kano tot fluisterbootje, de keuze is reuze. Is dit je allemaal wat te actief? Dan kun je de actievelingen prima aanschouwen vanaf het hagelwitte strand op een comfortabel ligbed. De cottages zijn allemaal recentelijk vernieuwd in de stijl van een Canadees dorp. Sommige cottages hebben zelfs een veranda aan het water, stel je dat uitzicht eens voor… Op het vakantiepark vind je verder het subtropische zwemparadijs met 5 glijbanen, een waterspeeltuin voor de kleintjes en een heerlijke wellness. Het vakantiepark ligt tussen de steden Reims en Laon, beiden met een rijke cultuur. Net ten zuiden van Reims vind je de wereldberoemde Champagnestreek. Misschien toch een fles Champagne meenemen voor thuis?

Heerlijke vakantie Picardië ⏩ Center Parcs Le Lac d'Ailette
Heerlijke vakantie Picardië ⏩ Center Parcs Le Lac d'Ailette
Heerlijke vakantie Picardië ⏩ Center Parcs Le Lac d'Ailette
Heerlijke vakantie Picardië ⏩ Center Parcs Le Lac d'Ailette

Vakantie highlights

  • Aan de hagelwitte oevers van Le Lac d'Ailette, Ontdek Picardië en de Champagnestreek, Zwemparadijs met waterspeeltuin, Cottages in Canadese dorpsstijl, Ontdek het meer met de kano of de fluisterboot, Bezoek de steden Reims en Laon

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 14 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!