Last minute vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Magic Circus

Prijs (per persoon)€218,-€311,- -30%
Vertrek opZondag 8 januari 2023
Verblijf5 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Parijs Ile de France »  Parijs Marne la Vallée
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ➡️ 5 Dagen in Disneyland Paris Magic Circus, Parijs Marne la Vallée ➡️ € 218,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Parijs Ile de France - Frankrijk met vertrek op zondag 8 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.4

Disneyland Paris Magic Circus

5-daagse Autovakantie naar Parijs Ile de France bij Disneyland Paris Magic Circus. Incl. entree Disney® Parken, Gratis shuttle Disneyland Paris, Beleef magie en illusie, Verblijf in kleurrijke kamers, Kindermenu bij het ontbijtbuffet, Binnenzwembad en kinderspeelruimte. In het Grand Magic hotel komen magie en illusies in elk detail terug. Het kleurrijke design dat door het hele hotel is verwerkt, doet er gelijk aan herinneren. Ook tijdens het rond spatteren in het binnenzwembad zullen de kinderen zich vermaken met de zeehond die midden in het kinderbad staat. En als de kinderen 's avonds naar bed gaan is het net alsof ze in een echt kasteel slapen. Het onderste en bovenste gedeelte van het stapelbed zijn ingericht als betoverde grot en kasteeltoren. Ook het typische Franse park waarmee het hotel is omgeven, geeft een magische sfeer. De ligging van het hotel is ideaal voor een bezoek aan Disneyland® Paris. Iedere 20 minuten vertrekt er een shuttlebus naar de Disney Parken. Zo sta je binnen 10 minuten in het resort. Ook de locatie in de wijnstreek Champagne en dichtbij Parijs maken het een ideaal verblijf voor een vakantie met het hele gezin. Na een lange dag op pad te zijn geweest voor een uitstapje kan iedereen lekker bijkomen bij het binnenzwembad of aan de bar van het hotel.

Last minute vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Magic Circus
Last minute vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Magic Circus
Last minute vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Magic Circus
Last minute vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Magic Circus

Vakantie highlights

  • Incl. entree Disney® Parken, Gratis shuttle Disneyland Paris, Beleef magie en illusie, Verblijf in kleurrijke kamers, Kindermenu bij het ontbijtbuffet, Binnenzwembad en kinderspeelruimte

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 8 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!