TIP vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Dream Castle

Prijs (per persoon)€225,-€281,- -20%
Vertrek opZondag 6 november 2022
Verblijf5 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Parijs Ile de France »  Parijs (Marne la Vallée)
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ➡️ 5 Dagen in Disneyland Paris Dream Castle, Parijs (Marne la Vallée) ➡️ € 225,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ TIP vakantie Parijs Ile de France - Frankrijk met vertrek op zondag 6 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Disneyland Paris Dream Castle

5-daagse Autovakantie naar Parijs Ile de France bij Disneyland Paris Dream Castle. Incl. entree Disney® Parken, Gratis shuttle Disneyland Paris, Een koninklijk verblijf, Uitgebreid ontbijtbuffet, Binnenzwembad met glijbaan, Verblijf in een familiekamer, Sauna, hammam en jacuzzi, Voldoende uitjes in de omgeving. Dit hotel ligt in een tuin en geeft je direct een magisch gevoel. De kinderen worden niet vergeten: bij het kinderbuffet kiezen ze hun eigen gerechten. En in de speelruimte voor de kids vervelen ze zich geen moment. Met de shuttlebus die iedere 20 minuten langs komt, ben je zo in het pretpark. Na een dag in de parken springen de kids nog gauw in het verwarmde binnenzwembad. En boek je halfpension? Dan geniet je ook nog eens van een uitgebreid dinerbuffet bij terugkomst in het hotel. Bij de bar in het hotel of in de spa geniet je als ouder nog even na van de dag.

TIP vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Dream Castle
TIP vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Dream Castle
TIP vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Dream Castle
TIP vakantie Parijs Ile de France ⏩ Disneyland Paris Dream Castle

Vakantie highlights

  • Incl. entree Disney® Parken, Gratis shuttle Disneyland Paris, Een koninklijk verblijf, Uitgebreid ontbijtbuffet, Binnenzwembad met glijbaan, Verblijf in een familiekamer, Sauna, hammam en jacuzzi, Voldoende uitjes in de omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 6 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!