Super autovakantie Nord Pas De Calais ⏩ Du Parc Hardelot

Prijs (per persoon)€220,-€297,- -26%
Vertrek opZondag 1 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Nord Pas De Calais »  Hardelot
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Du Parc Hardelot, Hardelot ➡️ € 220,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Super autovakantie Nord Pas De Calais - Frankrijk met vertrek op zondag 1 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.8

Du Parc Hardelot

8-daagse Autovakantie naar Nord Pas De Calais bij Du Parc Hardelot. Rustig gelegen hotel, In een charmant kustplaatsje, Gastronomische keuken, Uitwaaien aan de Opaalkust, Lekker in de warme sauna, Bijzonder Boulogne sur Mer. Vanuit je hotelkamer een groen park inwandelen is één van de opties bij dit hotel, maar blijven zitten op je eigen terrasje op de begane grond of op het balkon kan natuurlijk ook. Zo geniet je nog heerlijk van de zon. Genieten doe je ook ongetwijfeld in het restaurant, waar je gastronomische gerechten besteld die uiteraard bereid worden met een Franse twist. Op 8 kilometer vind je Boulogne sur Mer, een stad met twee gezichten. Aan de ene kant van de stad vind je historische bouwwerken en de andere kant wordt gekenmerkt door de winkeltjes en de haventjes.

Super autovakantie Nord Pas De Calais ⏩ Du Parc Hardelot
Super autovakantie Nord Pas De Calais ⏩ Du Parc Hardelot
Super autovakantie Nord Pas De Calais ⏩ Du Parc Hardelot
Super autovakantie Nord Pas De Calais ⏩ Du Parc Hardelot

Vakantie highlights

  • Rustig gelegen hotel, In een charmant kustplaatsje, Gastronomische keuken, Uitwaaien aan de Opaalkust, Lekker in de warme sauna, Bijzonder Boulogne sur Mer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Tennis
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!