Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Odalys Nakara

Prijs (p.p.) €265,-€344,-  -23%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartementen
Bestemming Frankrijk »  Languedoc & Roussillon »  Cap d'Agde
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ⏩ 8 Dagen in Odalys Nakara, Cap d'Agde ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 265,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ Verblijf in 4 sterren appartementen ⏩ Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Odalys Nakara

Genieten van een heerlijke vakantie in Le Cap d'Agde doe je bij Odalys Nakara. Breng je vakantie door in een eigen appartementje of in één van de woningen. De keuze is geheel aan jou, je verblijft hoe dan ook comfortabel en in een modern concept. De gekende badplaats Le Cap d'Agde biedt uitgestrekte zandstranden en tal van restaurantjes waar je kan genieten van lekkere specialiteiten. Bij het voorbijgaan loopt het water je ongetwijfeld al in de mond.

Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Odalys Nakara
Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Odalys Nakara
Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Odalys Nakara
Goedkope vakantie Languedoc & Roussillon 🚗️ Odalys Nakara

Faciliteiten accommodatie

  • Rustig gelegen in Cap d'Agde
  • 150 meter van een fijn zandstrand
  • Modern en goed verzorgd
  • Gratis wifi in het hele complex
  • Wandelen naar het centrum
  • Voor een drankje op een terras

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!