T"/>T"/>T"/>

TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes 🚗️ Le Courounba - Campéole

Prijs (p.p.) €64,-€103,-  -38%
Vertrek opZaterdag 15 mei 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Frankrijk »  Hautes-Alpes »  Les Vigneaux
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Le Courounba - Campéole, Les Vigneaux ⏩ € 64,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ Verblijf in 3 sterren camping ⏩ TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes met vertrek op zaterdag 15 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.5

Le Courounba - Campéole

Geniet van adembenemende vergezichten over de omliggende bergen bij camping Le Courounba in Les Vigneaux. Een goede locatie voor wandelingen en fietstochten door de bergen. Le Courounba heeft een mooi nieuw ecologisch zwembad met waterspelletjes, peuterbad en een glijbaan, zodat het hele gezin milieubewust kan genieten van het chloorvrije water (zwemshorts verboden en alleen biologische zonnebrandcreme toegestaan). Er is heel veel te doen in de omgeving; ga bijvoorbeeld raften bij Villeneuve of beklim de gletser (glacier blanc) bij Pre de Madame Carle. Ook echt leuk en avontuurlijk is het klimbos in Puy St. Vincent. En wat dacht je er van om met de kabelbaan naar La Grave/La Meije te gaan en daar de ijsgrot te bezoeken? Je kunt hier heel wat meemaken! Maar je kunt ook gewoon wandelroutes halen bij de eerste de beste Office du Tourisme en er lekker op uit trekken. De omgeving leent zich er voor!

TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes 🚗️ Le Courounba - Campéole
TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes 🚗️ Le Courounba - Campéole
TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes 🚗️ Le Courounba - Campéole
TOP DEAL vakantie Hautes-Alpes 🚗️ Le Courounba - Campéole

Faciliteiten accommodatie

  • Camping met ca. 205 plaatsen
  • Ecologische camping
  • Wandeltochten en mountainbiken
  • Buitenbad met kinderbad
  • Aan de oever van de Gyronde
  • Animatie voor jongeren
  • Rustig gelegen
  • Kleinschalige camping

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!