Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Vallée de la Sainte Baume Francecomfort

Prijs€565,-€1130,- -50%
Vertrek opZaterdag 16 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Frankrijk »  Cote d'Azur »  Nans Les Pins
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ➡️ 8 Dagen in Vallée de la Sainte Baume Francecomfort, Nans Les Pins ➡️ € 565,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren villa ➡️ Last minute autovakantie Cote d'Azur - Frankrijk met vertrek op zaterdag 16 april 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Vallée de la Sainte Baume Francecomfort

8-daagse Autovakantie naar Cote d'Azur bij Vallée de la Sainte Baume Francecomfort. Luxueus villapark, Kleinschalig en ruim opgezet, Met of zonder privézwembad, Groot gezamenlijk zwembad, Nederlandstalige receptie, Kom helemaal tot rust & inclusief transfers.. Vakantiepark La Vallée de la Sainte Baume ligt tussen de wijnvelden in Nans-Les-Pins. De vrijstaande villa's zijn gebouwd in Provençaalse stijl (met of zonder privézwembad) en zijn van alle luxe voorzien.

Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Vallée de la Sainte Baume Francecomfort
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Vallée de la Sainte Baume Francecomfort
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Vallée de la Sainte Baume Francecomfort
Last minute autovakantie Cote d'Azur ⏩ Vallée de la Sainte Baume Francecomfort

Vakantie highlights

  • Luxueus villapark, Kleinschalig en ruim opgezet, Met of zonder privézwembad, Groot gezamenlijk zwembad, Nederlandstalige receptie, Kom helemaal tot rust & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 16 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!