Top autovakantie Côte d'Azur 🚗️ Chateau de Massillan

Prijs (p/p)€493,-€725,- -32%
Vertrek opMaandag 12 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Côte d'Azur »  Uchaux
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Chateau de Massillan, Uchaux ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 493,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Top autovakantie Côte d'Azur met vertrek op maandag 12 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Chateau de Massillan

Dit is een Château vol met karakter. Gebouwd in 1555, barst Le Château de Massillan met geschiedenis. De gerenoveerde kamers combineren luxe met comfort. De met licht overgoten kamers stralen een echt vakantiegevoel uit. Een plek om even alles te vergeten en te genieten van de natuur van de Provence. Even lekker ontsnappen van de drukte en in het zonnetje op het terras zitten. Het hotel heeft een zwembad en een enorme organische tuin, waarvan de groenten en kruiden uit de tuin in de keuken wordt verwerkt. Ook heeft Le Château de Massillan konijnen, duiven en kippen die verse eieren leggen. Een charmant en uniek Château!

Top autovakantie Côte d'Azur 🚗️ Chateau de Massillan
Top autovakantie Côte d'Azur 🚗️ Chateau de Massillan
Top autovakantie Côte d'Azur 🚗️ Chateau de Massillan
Top autovakantie Côte d'Azur 🚗️ Chateau de Massillan

Faciliteiten accommodatie

  • Verblijf in een karakteristiek château
  • Vijver en biologische tuin van 4000 m²
  • Prachtig gelegen, bosrijke omgeving
  • Heerlijk dineren in het restaurant
  • Gastvrij en vriendelijk personeel
  • Comfortabel ingericht

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!