Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine 🚗️ Le Vivier - Campéole

Prijs (p.p.) €73,-€114,-  -36%
Vertrek opZaterdag 5 juni 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Frankrijk »  Atlantische Kust-Aquitaine »  Biscarrosse
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Frankrijk ⏩ 4 Dagen in Le Vivier - Campéole, Biscarrosse ⏩ € 73,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ Verblijf in 3 sterren camping ⏩ Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine met vertrek op zaterdag 5 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Le Vivier - Campéole

Camping Le Vivier ligt dicht bij het strand en is hierdoor perfect voor ontspanning en plezier met het hele gezin. Pak je surfboard en zoek de golven van de Atlantische Oceaan op! Of maak mooie boswandelingen met vrienden over de wandelpaden. Hou je van sporten? De camping biedt een multisportterrein en natuurlijk tafeltennistafels! 's Avonds bezoek je het gezellige Biscarosse Plage. In juli & augustus heeft de camping pizza's en kun je er fietsen huren. Naast het strand ligt de camping zo'n 6 km van een meer af. De bomen bieden veel schaduw en door de vele bomen is er in de buurt ook een survival avonturenpark. Op deze echte Franse camping kun je natuurlijk ook iedere ochtend verse broodjes halen!

Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine 🚗️ Le Vivier - Campéole
Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine 🚗️ Le Vivier - Campéole
Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine 🚗️ Le Vivier - Campéole
Top autovakantie Atlantische Kust-Aquitaine 🚗️ Le Vivier - Campéole

Faciliteiten accommodatie

  • Activiteiten voor het hele gezin
  • Prachtige locatie in de natuur
  • Twee multisport terreinen
  • Strandvolleybal op het strand
  • Huisdieren ook toegestaan
  • In de buurt van Biscarrosse Plage

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 5 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!