Last minute autovakantie Rijnland Palts ⏩ The Niu Mood

Prijs (per persoon)€248,-€468,- -47%
Vertrek opMaandag 11 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Rijnland Palts »  Mainz
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in The Niu Mood, Mainz ➡️ € 248,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Rijnland Palts - Duitsland met vertrek op maandag 11 april 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

The Niu Mood

8-daagse Autovakantie naar Rijnland Palts bij The Niu Mood. Hip hotel in Mainz, Op loopafstand van het centrum, Ruime kamers, Gratis gebruik sauna, Struinen langs vakwerkhuizen, Een echte winkelstad. In dit kleurrijke en hippe hotel voel je je direct thuis. Het ligt op loopafstand van het centrum en beschikt over fijne faciliteiten zoals een sauna, bar en restaurant. De stad aan de Rijn, Mainz, staat bol van bezienswaardigheden, musea en winkels. Laat het genieten maar beginnen!

Last minute autovakantie Rijnland Palts ⏩ The Niu Mood
Last minute autovakantie Rijnland Palts ⏩ The Niu Mood
Last minute autovakantie Rijnland Palts ⏩ The Niu Mood
Last minute autovakantie Rijnland Palts ⏩ The Niu Mood

Vakantie highlights

  • Hip hotel in Mainz, Op loopafstand van het centrum, Ruime kamers, Gratis gebruik sauna, Struinen langs vakwerkhuizen, Een echte winkelstad

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 11 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!