Last minute vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Singlereis Wandelweekend Krefeld

Prijs (per persoon)€208,-€277,- -25%
Vertrek opDonderdag 9 juni 2022
Verblijf4 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Duitsland »  Nordrhein Westfalen »  Krefeld
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 4 Dagen in Singlereis Wandelweekend Krefeld, Krefeld ➡️ € 208,-  (per persoon) ➡️ Last minute vakantie Nordrhein Westfalen - Duitsland met vertrek op donderdag 9 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Singlereis Wandelweekend Krefeld

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Singlereis Wandelweekend Krefeld. 1-persoonskamer inclusief!, Centraal gelegen hotel in Krefeld, Ontbijt en diners inbegrepen, Nederlandssprekende reisleiding, Wandelingen van 10 tot 20 km, Wandelniveau 1. In de prachtige natuur van Krefeld ligt Mercure Krefeld, een comfortabel 4* plus hotel. Er is ontzettend veel te doen en te beleven in deze mooie, natuurrijke omgeving. Zo ligt er een golfbaan naast het hotel, maar kan je ook heerlijk wandelen rondom de Elfrather See. Hotel Mercure Krefeld is de perfecte uitvalsbasis voor een ondernemende, maar ook een ontspannen vakantie en wat is er nu leuker om dit samen met een groep te ontdekken. Geniet op zonnige dagen op het grote terras van de vele culinaire creaties van de fantastische keukenbrigade.

Last minute vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Singlereis Wandelweekend Krefeld
Last minute vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Singlereis Wandelweekend Krefeld
Last minute vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Singlereis Wandelweekend Krefeld
Last minute vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Singlereis Wandelweekend Krefeld

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!, Centraal gelegen hotel in Krefeld, Ontbijt en diners inbegrepen, Nederlandssprekende reisleiding, Wandelingen van 10 tot 20 km, Wandelniveau 1

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 9 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!